Mire ad neked választ a Költségtervező Babakelengye lista?

👉 Mégis mire van szükség egy babához?
👉 Melyik márka, típus és miért?
👉 Mennyit, mikor, honnan és mennyiért?
👉 Érdemes-e használtan?
👉 Mik a legjobb vételek a különböző üzletekben?

Készülj fel a lehető legjobban az első gyermeked érkezésére, és spórolj közben akár százezreket!

"Minden leendő szülő számára csak ajánlani tudom ezt a szuper babakelengye listát. Kislányom születése előtt fontos szempont volt, hogy a gyerekszobát ne zsúfoljuk túl mindenféle babaholmival. Nagyon sokat segített a tervező, hogy mit honnan szerezzek be, és mi az amire igazán megéri áldozni."

1 perc múlva már használhatod is.

Az első 5 vásárlónak most ingyenes 90 perces online babakelengye tanácsadással!

elégedettségi-garancia

30 napos Szülő Klub
elégedettségi garancia!

Raffayné
Tóth Adél Csilla

A Szülő Klub alapítója, Független Babakelengye tanácsadó

Honnan tudhatod, hogy mindent beszereztél, amire szükség lehet? És hogyan tudnád beszerezni a szükséges eszközöket anélkül, hogy kiürülne a családi kassza?

Minél tovább halogatod a kelengye beszerzését annál drágább mulatság lesz, ráadasul a nagy pillanat felé közeledve egyre stresszesebb lesz ezeknek a beszerzése, ami számtalan rossz döntéshez vezethet

A megfelő időben elkezdett gondos tervezéssel sok idegességtől óvhatod meg magad és a végén akár 50%-al olcsóbban is kijöhetsz!

100%, hogy többszörösen megtérül a befektetésed, és spórolni fogsz a lista használatával. Nincs még egy olyan költésed a várandósságod során, ami ezt garantálni tudná.

A tervező árának 10%-át
koraszülött gyermekek támogatására fordítjuk!

Tudtad?

A babakelengye beszerzése akár több, mint 1 500 000 Ft-ba is kerülhet, ráadásul nem is biztos, hogy maradéktalanul kifogja elégíteni az igényeiteket.

Ez mind elkerülehető és akár az ár 50%-a is megtakarítható megfelelő tervezéssel!

80 +
Kidolgozott babaholmi, hogy a lehető legjobb döntéseket tudd meghozni

VÉLEMÉNYEK 🙂

“A babavárás időszakában nagyon könnyű elveszni a rengeteg információ között, és nem egyszerű összeszedni,hogy mik az igazán szükséges dolgok egy csöppség érkezéséhez. Szívből ajánlom minden kismamának és kispapának ezt a babakelengye listát, aminek hála biztosan nem marad el semmi, és még a pénztárcájuk is külön hálás lesz érte. Számomra rengeteg segítséget nyújtott, hogy minden fontos információt egy helyen megtalálhattam.”
T. Marianna
Költségtervező babakelengye lista
"Minden leendő szülő számára csak ajánlani tudom ezt a szuper babakelengye listát. Kislányom születése előtt fontos szempont volt, hogy a gyerekszobát ne zsúfoljuk túl mindenféle babaholmival. Nagyon sokat segített a tervező, hogy mit honnan szerezzek be, és mi az amire igazán megéri áldozni."
Á. Anna
Költségtervező babakelengye lista
“Szuper volt előre összegyűjtött termékekkel, listákkal dolgozni, főleg első gyerekesként nagy segítség, hogy kapunk egy kiindulási alapot, hogy bizonyos termékekből milyen félék léteznek, mit és hol lehet kapni, miből mennyi kell, így elkerülhető a túlvásárlás és felesleges holmik beszerzése. Előre megtervezve, árakat összehasonlítva pedig elég sok pénzt tudtunk spórolni, mert beszabadulni egy bababoltba és megvenni mindent, felért volna egy anyagi csőddel.”
K.K. Eszter
Költségtervező babakelengye lista

Miben más ez mint a többi babakelengye lista?

A legtöbb interneten elérhető babakelengye lista:

A Szülő Klub Költségtervező babakelengye listája:

Miért pont egy Babakelengye Költségtervező?

Mikor első gyermekünket vártam szembesültem azzal a tényel, hogy nem is olyan egyszerű mindent beszerezni egy újszülötthöz, főleg amíg nincs tapasztalatod. 

Számos kérdéssel szembesültem:

👉 Mégis mire van szükség egy babához?
👉 Melyik márka, típus és miért?
👉 Honnan és mennyiért?
👉 Biztosan jól döntök?

Sokat keresgéltem az interneten, kérdeztem ismerősöket, de nem igazán tudtam egy átfogó képet kapni arról, hogy pontosan mi kellene nekem és honnan szerezzem be ezeket.

Mikor belekezdtünk Zolival a Szülő Klub megvalósításába az első gondolatom az volt, hogy elkészítsek egy listát, amivel nektek is megtudom könnyíteni ezt az időszakot, ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásával, miközben pénzt is spóroltok.

Megannyi keresgélés és beletett óra után végre elkészült a Költségtervező Babakelengye listánk, amelyre nagyon büszkék vagyunk. 

Reméljük neked is tudunk vele segíteni!

Adél

A Sikeres Babakelengye vásárlás lépései

1. A lista megírása

Elsőként nézd át, mire is lesz szükségetek. Nézz nyugodtan körül a bababoltokban, hiszen jó eséllyel eddig nem volt dolgod a különböző babamárkákkal.

Első körben ismerkedj meg velük:

 • Melyik országban terveznek, gyártanak?
 • Miben erősek?

Így sokkal jobb listát tudsz készíteni a téged érdeklő márkákkal és modellekkel.

2. A beszerzési helyek feltérképezése

Elsőre kézenfekvőnek tűnhet a bababoltban megvenni mindent, de ez elég drága mulatság. Honnan érdemes akkor beszerezni a babakelengyét?

 • Kérdezd meg az ismerősöket, kinek van esetleg elfekvőben!
 • Keresd fel a helyi baba-mama csoportot, ott is szokott akadni használt babaholmi!
 • Figyeld a Facebook Piacteret és a Jófogást!
 • Iratkozz fel a bababoltok hírleveleire, így értesülhetsz az akciókról!

3. Vásárlás!

A következő, amit alaposan gondolj végig, hogy mit mikor szeretnél beszerezni!
A babakelengyelista tételeinek akár több mint fele is olyan lehet, ami ráér szülés után, mert nem biztos, hogy kelleni fog egyáltalán.

Akadnak olyan praktikus szempontok is, hogy nem érdemes a babaruhákkal kezdeni és rögtön hormonoktól gőzölve kimaxolni velük a teljes költségkeretet. 

Illetve babakocsikat válogatni, összecsukni, tologatni, bababútort összeszerelni nem éppen kényelmes nagy pocakkal, így ezeket pedig nem érdemes a vásárlás végére hagyni.

Hogy tudunk ebben neked segíteni?

A legkülönfélébb eszközöket tartalmazza egy jól átlátható rendszerben, ahol megmutatjuk neked, hogy milyen szempontok alapján tudsz jó döntést hozni

Támpontot ad az adott termék reális árával kapcsolatban

10 + 1 különféle csoportba bontva kategóriák szerint, ezek pedig:

 1. Bútorok-berendezések
 2. Utazás
 3. Textíliák
 4. Szoptatás-Etetés
 5. Babaápolás
 6. Pelenkázás
 7. Anyának
 8. Szülés
 9. Babaruhák
 10. Babaszórakoztatás

Elmondjuk neked, hogy az adott tételből milyen évszakra, mennyit érdemes venned és pipálhatod, ha megvan

Megmutatjuk, hogy az adott tétel mennyire fontos

Mikor érdemes beszerezni trimeszterenként

Milyen módon és honnan

Megmutatjuk melyik márkát honnan lehet beszerezni:

Top 10 legjobb termék lista az öt kedvenc boltunkból:

Ezen kívül tudod követni, miből hány darab van:

Az összesítő alatt pedig láthatod, mennyi pénzt spóroltál meg:

A Költségtervezőt folyamatosan frissítjük, a legújabb verzió mindig elérhető lesz a számodra!

Kitöltési útmutatóval, amelyet a vásárlásod után e-mailben kapsz meg, hogy rögtön beletudj vágni!

Spórolj meg akár 290 000 Ft-ot, két hamburger áráért!

Mi a listát használva második gyermekünk érkezését már sokkal céltudatossabban és nyugodtabban tudtuk várni és az eredetileg gondolt költségekhez képest 290 000Ft-al kevesebbe került a kelengye beszerzése.

A saját és mások tapasztalatai alapján biztosak vagyunk benne, hogy tervező ára többszörösen megtérül, erre garanciát vállalunk!

Ha úgy érzed neked nem vállt be, írj nekünk 30 napon belül és visszautaljuk az árát.

elégedettségi-garancia

Ez nem csak egy tervező, hanem egy aktív közösség is

+ Bónusz zárt facebook csoport

A lista mellé jár egy zárt facebook csoport is, ahol át tudjuk beszélni a témával kapcsolatos kérdéseket.

Miért fizetnél a babakelengye listáért, ha megkaphatod ingyen is?

A védőnőtől is kapok listát, és online többet is ingyen le tudok tölteni

A védőnői listák általában nagyon elavultak, nem haladnak a korral. Az online elérhető ingyenes listákat 99%-ban a bababoltok készítik és egy céljuk van vele, minél több mindent eladni neked, valamint nem is elég részletesek. Biztos, hogy ezekből jutsz hiteles információhoz?

Más anyukák, barátnők tapasztalatai alapján mérlegelek

Minden család más és más, mindenkinek más dolgok válnak be, így mi a legtöbb esetben nem csak egy fix termékre próbálunk rábeszélni, hanem megmutatjuk, hogy milyen szempontok alapján tudsz jó döntést hozni. Figyelembe vesszük a rendelkezésre álló tudományos kutatási eredményeket és több száz család tapasztalatait is a javaslataink kidolgozásánál, hogy a legjobb megoldásokat tudjuk nektek nyújtani.

Én magam intézem fészekrakó online böngészgetést

Fáradtan hazaérsz a munkából és lerogysz újból a monitor elé, ahelyett hogy kikapcsolódnál, kávéznál egy jót a csajokkal, vagy jógáznál egyet? Egy jó darabig ezekre valószínűleg nem lesz majd lehetőséged. Valamint, egy ideig ez az utolsó olyan időszak, amikor kettesben randizhattok együtt a pároddal baba nélkül. Ezt akár tölthetnéd vele is a sok interneten eltöltött idő helyett.

Figyelem az interneten, mi hol a legolcsóbb

Sokszor az nyer a google keresési találatai között, aki többet költ hirdetésre, így abszolút nem biztos, hogy meg fogod találni a legjobb ajánlatot. Mi magunk is így jártunk a babakocsinkkal, hogy csak utólag derült ki, hogy egy olyan boltban, amit a google sokadikként dobott fel, sokkal olcsóbban tudtuk volna beszerezni.

A bababoltban is van ingyenes tanácsadás

Igen, ez igaz, de kik is adnak tanácsot a bababoltokban? Az eladók. Ők miért is kapják a fizetésüket? Hogy minél több dolgot eladjanak neked. Biztos, hogy rájuk szeretnél hallgatni?

Szeretném minimálisra fogni a listánkat, csak az alapdolgokat szerzem be, a többit majd később megveszem

Oké, de mi az az alap?

– A kiskád alap?
– A kiságy alap?
– A babakocsi alap?

A fent felsoroltak még a legminimalistább védőnői listák szerint is alapnak számítanak, holott több tízezer magyar család nevel fel gyermekeket a felsorolt eszközök nélkül. A listában erre is megoldást nyújtunk, hogy honnan tudod eldönteni, számotokra alap-e az adott eszköz. 

Már így is sok a költség, miért pont erre költenék?

Elégedettségi garancia:
100%, hogy megtérül a befektetésed, és spórolni fogsz a lista használatával. Nincs még egy olyan költésed a várandósságod során, ami ezt garantálni tudná.

A Bevételünk 10%-át jótékonysági célra adományozzuk

Nem csak a szülőknek, mindenkinek jár egy kis segítség. Hivatásunknak érezzük, hogy segítsük azokat, akiknek igazán szükségük van rá és erre ösztönözzünk másokat is.

Éves bevételünk 10%-át a Melleted a helyem koraszülötteket segítő egyesületnek ajánljuk fel.

A döntés a Ti kezetekben van! A Szülő Klub tagjai évente egy szavazás keretein belül döntik el kit szeretnének az aktuális évben támogatni.

A babakelengye beszerzése olyan feladat, mintha egy vadidegennek kellene szülinapi ajándékot venned.

Átérezzük a kihívásaidat

A Költségtervező Babakelengye Listával tudni fogod, hogy:

A Költségtervező Babakelengye Listával elkerülheted, hogy

Jó, de mégis ki állította össze neked ezt a szuper listát?

A Gazdasági Egyetemen végeztem reklám szakirányon, így első kézből ismerem, hogy milyen módszerekkel próbálják befolyásolni a friss szülőket a különböző márkák.

„Átaludt éjszakák és nonstop mosolygó babák ígéretével kecsegtetnek, holott magam is napi szinten tapasztalom a kisfiam nevelése során, hogy az alvás nem a kiságyon múlik, és egyik babajátéktól sem lesz egy kisbabából zseni.”

Szakmai képzésem:

 • Gyermekágyas Segítő 
  – Miskovics-Kobza Zsuzsanna (Meső)
 • Korszerű Szoptatási Alapismeretek
  – Szoptatásért Magyar Egyesület
Szülői képzéseim:
 
 • Vajúdástámogatás mindenkinek
  – Noll Andrea Nandu
 • Mogzásfejlődés a születéstől a stabil járásig
  – Profi Szülő – Ónodi Ágnes
 • Alvás, Altatás 0-3 éves korig
  – Profi Szülő – Kalmár Szandi
 • Hiszti Tanfolyam
  – Profi Szülő – Ónodi Ágnes, Kalmár Szandi
 • Cukorbeteg Kismama Program
  – Diéták & Álmok  – Lipták Nóra
Raffayné Tóth Adél Csilla
A Szülő Klub alapítója, Független Babakelengye tanácsadó

Utolsó lehetőség

"100%, hogy többszörösen megtérül a befektetésed, és spórolni fogsz a lista használatával. Nincs még egy olyan költésed a várandósságod során, ami ezt garantálni tudná."

Ez a lista neked való ha

SZÜLŐ KLUB

A tudatos szülők közössége.

Tanulj a lehető leghitelesebb forrásokból egy tapasztalt, támogató szülői közösségben!

KÖZÖSSÉGI MÉDIA